Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht of bel ons op 088-9730600.

Krijg ik de kans mijn document te controleren voordat ik het definitief maak?
Je krijgt altijd de gelegenheid het document te controleren voordat je het definitief maakt. Wil je ook daarna nog wijzigingen maken? Dan kan dat ook. Wanneer je een specifieke clausule wilt toevoegen die niet in de vragen voorkomt, kun je ervoor kiezen om het Word document te downloaden. Je kunt dan in het Word document alle aanpassingen doorvoeren die je wilt. Let wel op: het document is opgesteld op basis van jouw antwoorden op de gestelde vragen. Je moet zelf controleren of het document geschikt is voor jouw situatie. Dat geldt in het bijzonder wanneer je in dit document zelf wijzigingen aanbrengt.

Hoe houden we je op de hoogte van wetswijzigingen?
Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van wetswijzigingen. Wanneer deze van toepassing zijn op één van de door jou gemaakte documenten geven we je een nieuwe modelversie en vertellen we je wat je moet doen om aan wet en regelgeving te voldoen.

Zijn aanpassingen mogelijk?
Uiteraard! Je kunt nadat je het document hebt afgerond weer terug door linksboven op 'document wijzigen' te klikken. Je kunt dan de vragen nog een keer doorlopen en andere keuzes maken. Wanneer je een specifieke clausule wilt toevoegen die niet in de vragen voorkomt, kun je ervoor kiezen om het Word document te downloaden. Je kunt dan in het Word document alle aanpassingen doorvoeren die je wilt. 

Let wel op
Het document is opgesteld op basis van jouw antwoorden op de gestelde vragen. Je moet zelf controleren of het document geschikt is voor jouw situatie. Dat geldt in het bijzonder wanneer je in dit document zelf wijzigingen aanbrengt.

Hoe werkt het?
Beantwoord de vragen
Via een simpel vraag-en-antwoordsysteem maak jij jouw document helemaal op maat.

Controleer het document
Nadat je jouw document gelezen en goedgekeurd hebt, maak je het definitief.

Download document
Vervolgens ontvang je een PDF en een Word document dat je eventueel zelf kunt aanpassen.

Heb je vragen?
Stuur ons een bericht of bel ons op 088-9730600. We staan voor je klaar!

De adviestool is onderdeel van:
Inretail Service B.V.
KVK 30162338
Arnhemse Bovenweg 100 3708AG Zeist